joi, 17 noiembrie 2011


Balul Bobocilor Colegiul National "Emanuil Gojdu"


Dupa cum stiu marea majoritate a liceenilor din tara, an de an, odata cu inceperea noului an scolar incep si balurile. Este un motiv de bucurie pentru fiecare liceu in parte, dar totodata si un bun prilej de a face cunostinta cu noii veniti in liceu. Bobocii, emotionati si curiosi, dar si dornici de a-si face noi prieteni, participa la aceste baluri din proprie vointa, fiind ajutati de colegii din anii mai mari.Fiecare dintre noi a fost clasa a IX-a pasind temator in noul an scolar si in noua lume ce s-a deschis in fata noastra. Vezi elevii mai mari si ti se pare ca ei sunt stapani pe tot ce misca in scoala, ii vezi ca se cunosc intre ei si mai repede decat crezi te vezi prieten cu multi dintre ei. Abia atunci incetezi sa te mai simti ca un boboc; cand ai sentimentul ca “lupti pe terenul propriu”.
Dat fiind ca si eu sunt la liceu, mai exact in Gojdu, am ales sa scriu despre Balul Bobocilor al scolii mele. Ca in fiecare an, gojdistii s-au aratat foarte entiziasmati de tot cea ce inseamna bal: distractie, dans si un nou subiect de discutie la scoala. Dar in spatele a toate astea, se afla ore de repetitii meticuloase, mult stres, oboseala, un program bine definit. Dupa cum bine stiti deja, balul va avea loc in data de 09.12.2011 la discoteca No Problem pe strada Transilvaniei Nr.6 Oradea. 10 perechi se vor „duela” cu cele mai bune arme ale lor pentru a obtine titlul de Miss si Mister.
„Startul” se va da la ora 19:00 cand provocarile pentru bobocii nostrii vor intra in scena. Intrucat probele sunt secrete pentru a nu-i pune in alerta pe concurenti, nu am putut afla mare lucru in ce consta acestea. Totusi ni s-a spus ca probele vor fi atat pentru a testa abilitatile fizice dar si cultura generala a participantilor. Tema balului este „Noaptea Oscarurilor”, un titlu sugestiv, care ne face foarte curiosi. Cei din organizare au dorit ca toti bobocii sa fie premiati pentru stradania lor, asadar se vor oferi premii pentru primele trei perechi care au impresionat juriul. De asemenea se pregateste cate o surpriza si pentru „cea mai buna sceneta”, Miss/Mister Popularitate, cel mai bun dansator, Miss/Mister Fotogenic, asa incat la final toata lumea sa plece multumita acasa, stiind ca munca lor a fost rasplatita.
Pentru a inova balul de anul acesta, drept bilete vor fi puse la vanzare bratari, iar pretul uneia este de 15 lei. Se pot cumpara din scoala de la boboci sau de la organizatori printre care se numara: Razvan Pollman, Vilceanu Tudor, Presendintele Consiliului Elevilor Marta Dan si Vicepresedintele Silviu Muste. De coregrafia colegilor mai mici se ocupa fostii boboci impreuna cu Iulia Barutia.
Suntem siguri ca cei mai mari i-au „initiait” in ritualul liceului nostru si i-au scos din carapacea facuta cu grija in vacanta de vara. Le suntem alaturi bobcilor de anul acesta si le uram succes nu numai in concurs, dar si mai departe in liceu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu