sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Introducere pentru carte

              Salut prieteni, 


        Știu ca blogul meu a fost destul de monoton în ultimul timp, dar acum, sper sa fie mai populat de capitolele cărții la care lucrez acum, și care sper sa va placa. 
         Dragostea cu năbădăi este foarte interesanta intre doi tineri, Irina și Aleksey, însa dacă aceștia mai sunt și agenți secreți pe urmele unei tinere cercetătoare, totul devine si mai interesant, se complica si crează conflicte greu de înfruntat. Barbara Andersson, crează un ser - numit Îngerul Indestructibil - care încetinește procesul de îmbătrânire, ba mai mult îl fortifica, făcându-l rezistent la aproape orice. Când viata tinerei cercetătoare este amenințata de capii mafiei, Irina si Aleksey sunt trimiși sa o protejeze și sa obțină serul. Totul se complica odată cu refuzul categoric al Barbarei de a le oferi face un nou ser, având în vedere ca ea a distrus întreg laboratorul când a conștientizat cum poate afecta omenirea descoperirea ei. Irina afla cu stupoare cum a fost abandonata de tatăl ei la naștere și cum a fost ucisa sora ei geamăna de către mafie, acestia confundând-o cu ea.
          Din Romania in Elveția și apoi în Rusia, curajul și talentele celor doi protagoniști ne vor purta într-o aventura fascinanta, în care iubirea trece dincolo de moarte, materializându-se într-un copil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu